четвер, 27 жовтня 2016 р.

Незабутні сторінки народного героїзму

          26.10 в Куяльницькій школі в 6-му класі відбулася патріотична година"Незабутні сторінки народного героїзму"до Дня визволення України від фашистських загарбників .дітям була нагадана хроніка визволення України від грудня 1942 року по 28 жовтня 1944 року.У цій війні положення українського народу було особливо трагічним,звільнення населених пунктів далося важко і з величезними втратами.  
                                                                                         Також була презентована виставка "В боях кувалась перемога" ,назви і тематика книг були про визволення України.Ознайомилися із папкою "Маленькі люди Великої перемоги" в якій зібрані матеріали і фото про наших ветеранів.    
                                                                                                                                                                                           Після патріотичної години бібліотекарі
Куяльницької бібліотеки відвідали ветерана ВВВ Бабій Валентину Прокопівну. Вона пройшла фронтовими дорогами України,Польщі,Чехословакію,Венгрію. В Карпатах дивом залишилася живою, коли в автомобіль якій перевозив вантаж зі снарядами влучив німецький снаряд,Валентина Прокопівна опинилась під грудою важких ящиків,довго лікувалась але поранення грудної клітини турбує все життя.Незважаючи на це вона залишається веселою і бадьорою.Бажаємо їй здоров
'я. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...